Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην φιέστα που ακολουθεί.

Χαμός αναμένεται να γίνει στην Λεμεσό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα που πλέον μπορεί να απολαύσει το νέκταρ της επιτυχίας του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Θύρας 1:¨

“Καλημέρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ,

Εκαρτερούσαμε λίες μέρες να μας φύουν νάκκο αλλά επειδή εν γινίσκεται δουλειά εν να σας τα πούμε έτσι τζιαι κανεί. Εφκάλαμε πρόγραμμα, δώστε προσοχή!

Φέρτε τα τσιατίρκα σας, φέρτε τα μαγκάλια σας, σάστε τους μεζέδες σας ούλλα τα σχετικά τζιαι πάμε. Ο Σύνδεσμος εν πρόκειται να ξανακλείσει που τα αύριο βασικά, με μια μικρή παύση για σοβαρό σκοπό. Εν να τα πούμε πάρακατω.

Παρασκευή νύχτα έχουμε παρτάρα με μουσικάρες, κονσόλες, μεγάφωνα ιστορίες. ΕΝΑ σας λαλούμε κοπέλια, εν τζιαι συνάουντε τούτοι. Εν φοιτσιάρικο το έργο.. Εντωμεταξύ που την Παρασκευή εν να πουλιέται η φανέλα των πρωταθλητών!

Το Σάββατο σε κάποια φάση εν να σας θκιώξουμε ούλλους που δαμέ. Έχουμε μια δουλειά στο κλειστό τζιαι θελουμε σας ούλλους τζιαμέ μαζί μας.

Η ωρα 4 θα παιχτεί το παιχνίδι που αναβλήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Οι λεβέντες μας, η ομάδα μπάσκετ σε Τροχοκάθισμα θέλει μας δίπλα της.

Εν τελικός ρε παιθκιά, έσσο μας, δέρνουμε σηκώνουμε το τζιαι τούτο. Ήνταμπου να ζητήσουμε άλλο; Πάμε πελλαμένοι να τους λαώσουμε τζιαι αξίζει τους!

Μόλις τελειώσει η δουλειά πάμε πίσω Σύνδεσμο με γουρουνιές τζιαι κάτι πελλό μαγκάλια.. εν να φλέγεται ως το πρωί πάλε.

Την Κυριακή εν τζιαι θέλει πολλά πολλά αφού ξέρουμε ότι εν να σούζεται ασταμάτητα ούλλο το ΛΙΜΑΝ1.

Μόνο θκυό σημαντικά πράματα.

Εν να το κάμουμε άλλοσπως τούντη φορά γιατί είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ τζιαι έτσι γουστάρουμε. Η ώρα 5 ούλλοι στα φώτα Βασιλέως Κωνσταντίνου με Σπύρου Κυπριανού! Ξαπωλάτε τα αυτοκίνητα σας όπου θέλετε τζιαι ελάτε στα φώτα. Η πορεία εν να ξεκινήσει που τζιαμέ να θυμηθούμε τα παλιά…!

Δεύτερο σημαντικότατο!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μας στο χόρτο τζιαι εμείς στην κερκίδα μας να τους αποθεώνουμε. Έτσι πάει εν έσσιει άλλοσπως. Σεβαστείτε τους τζιαι αφεθείτε στην μαγεία τούντης νύχτας. Απολαύστε την κάθε στιγμή!

Έχουμε τζιαι για την Δευτέρα αλλά κάτσετε πρώτα να τα πει η ομάδα τζίνα που εκανόνισε τζιαι εν να σας πούμε ήνταλως εν να κινηθούμε εμείς.

Τζιαι ελείψασιν οι εφτομάες, τζιαι ελείψασιν οι εφτομάες
Τζιαι είμαστε ε ε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ τζιαι ειμαστέ ε ε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ οεοε οε οε”

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!