Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ κακοποίησε το γατάκι του!

Μέχρι και 4 χρόνια φυλάκισης βρίσκεται αντιμέτωπος ο αμυντικός των «Σφυριών» καθώς κλώτσησε και χτύπησε το γατάκι του.

Μετά την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο» το οποίο δείχνει τον Κερτ Ζουμά να κακοποιεί τη γάτα του προκλήθηκε μεγάλος σάλος στην Αγγλία και οι αντιδράσεις ήταν έντονες από πάσα κατεύθυνση.

Ο Γάλλος πήρε θέση βασικού στον αγώνα με την Γουότφορντ και αυτό εκνεύρισε τους οπαδούς της ομάδας που όταν έπεσε στο έδαφος κατά την διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί φώναζαν «Έτσι ένοιωσε και το γατάκι σου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail σε βάρος του Ζουμά έχει υποβληθεί μήνυση στο Παρίσι, εκεί όπου επικρατεί μεγάλο σοκ από το βίντεο που δείχνει τον παίκτη της Γουέστ Χαμ να επιτίθεται στο κατοικίδιό του στο σπίτι του στο Έσεξ.

Αυτό οδήγησε τους δικηγόρους που εργάζονται για το «Ίδρυμα 30 εκατομμυρίων φίλων (La Fondation 30 Millions d’Amis)», τη μεγαλύτερη ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων στη Γαλλία, να επικοινωνήσουν με τους εισαγγελείς.

«Καταδικάζουμε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ζητήσαμε να αποκλειστεί ο παίκτης από τη γαλλική ομάδα και υποβάλαμε νομική καταγγελία εναντίον του», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος τους Ιδρύματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2021 στη Γαλλία υιοθετήθηκαν νέοι σκληροί νόμοι για την προστασία των ζώων, πράγμα που σημαίνει ότι η «κακομεταχείριση των ζώων» τιμωρείται πλέον με έως και τέσσερα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο που ισοδυναμεί με 60.000 ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο 113-6 του Γαλλικού Ποινικού Κώδικα, ένας Γάλλος πολίτης μπορεί να διωχθεί για αξιόποινες πράξεις στο εξωτερικό, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Κερτ Ζουμά θα τιμωρηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του…