Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρόμα για να διαδεχτεί τον Πάουλο Φονσέκα, έχοντας εκφράσει στη διοίκηση τα μεταγραφική του «θέλω».

Ο Πάουλο Φονσέκα δεν λαμβάνει την στήριξη που θα ήθελε από τη διοίκηση της Ρόμα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Ρώμης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να μπει στην τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος για δύο σερί σεζόν, κάτι που ήταν στόχος των «τζαλορόσι», με αποτέλεσμα να θεωρείται τελειωμένος. Ίσως μόνο μια ενδεχόμενη κατάκτηση του Europa League να μπορούσε να τον σώσει, κάτι που δεν είναι βέβαιο.

Κάπως έτσι η διοίκηση της Ρόμα έχει καταλήξει ήδη στον εκλεκτό για τον πάγκο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι αυτός και φαντάζει το πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Φονσέκα, έχοντας κάνει ήδη συζητήσεις με τους ιθύνοντες.

Ο Σάρι θα έχει ραντεβού τις επόμενες ημέρες με τον Τιάγκο Πίντο, τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, όπου θα του διατυπώσει τα μεταγραφικά του «θέλω» και θα του ζητήσει ένα αρκετά υψηλό ποσό για να δαπανήσει στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν.

sport-fm.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.