Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την κριτική που δέχεται από τον ιταλικό Τύπο για την πορεία της Νάπολι κι εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αδράνεια του Ντε Λαουρέντις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η Νάπολι με βασικό τον Κώστα Μανωλά νίκησε 2-0 την Πάρμα- ο Βασίλης Ζαγαρίτης έμεινε στον πάγκο – για την 20η αγωνιστική της Serie A και είναι πλέον σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο νέο Champions League, ωστόσο ο Τζενάρο Γκατούζο εξερράγη μετά το τέλος του ματς.

Ο Ρίνο μίλησε για την κριτική που δέχεται από τον ιταλικό Τύπο για την πορεία της Νάπολι κι εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αδράνεια του Ντε Λαουρέντις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Δεν είχα αμφιβολία για την απάντηση των παικτών. Αν είχα καλύτερα να πήγαινα σπίτι μου. Μου άρεσε το ματς σήμερα, γιατί το να παίζεις κόντρα στην Πάρμα δεν είναι εύκολο. Ακόμη και πέντε λεπτά πριν από το τέλος πιέζαμε ψηλά. Η Νάπολι είναι ζωντανή, σίγουρα μπορεί να βετιωθεί, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε με έναν μόνο επιθετικό; Τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε; Εάν η Ίντερ έχει εκτός τον Λουκακού και τον Λαουτάρο… τι θα συμβεί;

Τρώω χαστούκια δεξιά και αριστερά όλες τις ημέρες, λες και είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Η σχέση με τον πρόεδρο είναι καλή, αλλά έχω απογοητευτεί τις τελευταίες 15-20 μέρες καθώς έχει διαχειριστεί άσχημα την κατάσταση», υποστήριξε ο Γκατούζο.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.