Στις 24 Νοεμβρίου 2021 ο Φαμπρίτσιο Μίκολι οδηγήθηκε στη φυλακή, από την οποία βγαίνει τώρα, έπειτα από τη συμφωνία που έκανε με τη δικαιοσύνη.

Τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά πριν έξι μήνες. Ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους οπαδούς της Παλέρμο που τον λάτρεψαν, ούτε για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Πώς θα μπορούσαν να είναι, άλλωστε, καλά, όταν ανακοινωνόταν ότι ο Μίκολι οδηγείται στη φυλακή για τρία χρόνια και τρεις μήνες; Ο πρώην διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για εκβιασμούς με τη βοήθεια της μαφίας και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Εξι μήνες μετά, όμως, επιστρέφει το φως. Και επιστρέφει το φως επειδή ο πρώην παίκτης της Παλέρμο αποφυλακίζεται, αφού έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Μίκολι καθάρισε. Αντιθέτως, ναι μεν θα είναι εκτός φυλακής, αλλά δεν θα είναι ελεύθερος 100%. Τι εννοούμε; Δεν του επιτρέπεται να κυκλοφορεί μετά τις 24:00 το βράδυ. Δεν του επιτρέπεται να έχει την παραμικρή επαφή με πρώην κατάδικο ή με υπόδικο. Παράλληλα, η αστυνομία θα ξέρει πάντα πού κινείται, πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή. Ναι μεν θα μπορεί να κάνει κάποια πράγματα που του αρέσουν δηλαδή, όπως το να διδάσκει στη σχολή ποδοσφαίρου, αλλά δεν θα έχει απόλυτη ελευθερία.

Οπως και να έχει, αυτό προφανώς δεν ενοχλεί τον Μίκολι, ο οποίος ήθελε να βγει από τη φυλακή. Επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα, οπότε από εδώ και πέρα, λογικά, θα κάνει αυτά που πρέπει για να μην επιστρέψει. Γιατί αν επιστρέψει μάλλον δεν θα είναι μόνο για τρία χρόνια αλλά για περισσότερο…

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!