Ο Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Πάρμα, καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι τον έβρισε, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τον Σκανδιναβό φορ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε τα πάντα κόντρα στην Πάρμα, καθώς σημείωσε γκολ, μοίρασε ασίστ, αλλά και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο 39χρονος φορ της Μίλαν είχε έντονο διάλογο με τον διαιτητή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται περί παρεξήγησης.

Στο τέλος του διαλόγου τους, ο Ίμπρα είπε προς τον διαιτητή “μου φαίνεται παράξενο που δεν σε νοιάζει (τι λέω)”, με τον διαιτητή να καταλαβαίνει πώς αντί για την παραπάνω φράση ο Ζλάταν του είπε “είσαι μπάσταρδος”.

Ο Πιόλι στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς ανέφερε: “Είχα μια κουβέντα με τον Ζλάταν, μου είπε ότι συζήτησε με τον διαιτητή για ένα διάστημα και ότι δεν τον έβρισε ούτε τον πρόσβαλε”.

Η τελευταία φράση που είπε ο Ίμπρα στον διαιτητή θα ήταν η εξής (αν την έλεγε ολόκληρη) από αυτά που μου είπε θα ήταν «ώστε πραγματικά δεν νοιάζεσαι γι’ αυτά που σου λέω»”.

Η Μίλαν θα διεκδικήσει στις αρμόδιες αρχές την κατάργηση της ισχύος της κόκκινης κάρτας, καθώς οι ροσονέρι θεωρούν ότι την δέχθηκε άδικα.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.