Η UEFA θα δώσει χρηματική αποζημίωση στο Μπιλμάο για τη μια διεξαγωγή κάποιων εκ των παιχνιδιών του Euro 2020 στο Σαν Μαμές, ενώ αποφάσισαν ότι θα αναθέσουν τη διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού τελικού στο ίδιο γήπεδο.

Η UEFA αποφάσισε να αποζημιώσει το Μπιλμπάο, για το γεγονός ότι αφαίρεσε το Σαν Μαμές από τα γήπεδα που θα διεξαχθεί το Euro 2020, αντικαθιστώντας το με το Λα Καρτούχα.

Όπως ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο του Μπιλμπάο, η UEFA θα ζώσει στην τοπική κοινότητα το ποσό του 1.3 εκατομμυρίου ευρώ, ως αποζημίωση για την απώλεια εσόδων που θα είχε η κοινότητα από τα παιχνίδια του Euro, ενώ συμφώνησαν να διοργανωθεί εκεί ένας τελικός Europa League και ένας τελικός γυναικών Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έκοψε κάθε έδρα που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την παρουσία κόσμου στις αναμετρήσεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει, ωστόσο τα πάντα θα επικυρωθούν στη συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές τις πρώτες μέρες Ιουλίου, όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo”.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.