Η Ρεάλ Μαδρίτης βγάζει στο «σφυρί» τον Εντέν Αζάρ, καθώς η υπομονή των διοικούντων της «βασίλισσας» εξαντλήθηκε, μετά και το περιστατικό με τα γέλια με πρώην συμπαίκτες του, έπειτα από τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του ημέρες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι ιθύνοντες των Μαδριλένων αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «MARCA».

Μπορεί η συνολική κακή του εικόνα στη διετία που πέρασε στη Μαδρίτη (2019-2021) να έβαλε σε σκέψεις τη διοίκηση για παραχώρησή του το καλοκαίρι, αλλά το περιστατικό με τα γέλια με πρώην συμπαίκτες του, μετά την ήττα από την Τσέλσι με 2-0 για τα ημιτελικά του Champions League, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Αζάρ έχει την ευκαιρία στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα να εξιλεωθεί, ωστόσο δύσκολα αντιστρέφεται το εις βάρος του αρνητικό κλίμα, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε προς τον κόσμο της ομάδας.

Πέραν της απευθείας πώλησης, εξετάζεται και η συμπερίληψη του σε συμφωνίες του καλοκαιριού, ως έμψυχο αντάλλαγμα για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της «Βασίλισσας».

Φέτος ο Αζάρ αγωνίστηκε 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 3 γκολ. Αυτό είναι ένα δείγμα της προσφοράς του στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ ξόδεψε 115 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.