Οι διαπραγματεύσεις των δικηγόρων του Τούχελ με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκαν με τον Γερμανό να λαμβάνει μια γενναία αποζημίωση, μικρότερη όμως από αυτή που θα μπορούσε να πάρει.

Η είδηση του διαζυγίου της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Τόμας Τούχελ έπεσε σαν βόμβα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα ανακοινωθεί ως ο επόμενος προπονητής της γαλλικής ομάδας η οποία θα βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, τόσο για τον νέο της κόουτς όσο και για τον προηγούμενο.

Οι δικηγόροι του Γερμανού προπονητή ήταν σε επικοινωνία αυτές τις μέρες για να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αποζημίωσης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο Τούχελ θα λάβει ένα σημαντικό ποσό.

Για την ακρίβεια θα πάρει έξι εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο Γερμανός θα χαρίσει λεφτά στους Παριζιάνους και θα αποζημιωθεί σύμφωνα με την τρέχουσα αμοιβή του και όχι με το ποσό που προέβλεπε η συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο χρόνο.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Τούχελ θα λάμβανε για την τρέχουσα σεζόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την επόμενη σύμφωνα με το συμβόλαιο θα έπαιρνε 8,5 εκατομμύρια.

Εάν σε αυτό το ποσό συνυπολογίσουμε και τα λεφτά που είχε να πάρει φέτος για το υπόλοιπο της σεζόν γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο 47χρονος κόουτς χάρισε αρκετά λεφτά στους Παριζιάνους.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.