Ο Ραούλ Χιμένες αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και στις δηλώσεις του τόνισε πως σε όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του σκεφτόταν θετικά.

Ο Ραούλ Χιμένες αγωνίστηκε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι τον περασμένο χρόνο, ο οποίος τον οδήγησε σε χειρουργείο.

Ο επιθετικός της Γουλβς αγωνίστηκε για 90 λεπτά κόντρα στη Λέστερ και στις δηλώσεις του τόνισε πως σε όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του σκεφτόταν θετικά.

“Πάντα σκεφτόμουν πως μετά την αποκατάσταση μου θα είμαι πίσω και θα κάνω αυτό που αγαπάω. Ποτέ δε σκέφτηκα το τέλος της καριέρας μου. Υπήρχε μία πιθανότητα για κάτι τέτοιο, αλλά εγώ ήμουν πάντα αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω” ανέφερε αρχικά.

Για το προστατευτικό που φοράει αναγκαστικά στο κεφάλι του δήλωσε: “Υπάρχουν διαφορετικά προστατευτικά από τότε που ξεκίνησα να προπονούμαι με την ομάδα. Νιώθω αισιόδοξος. Αν αποφάσιζα εγώ, δε θα το χρησιμοποιούσα και θα έπαιζα κανονικά. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν για προστασία. Ξέρω ότι πρέπει να ακολουθώ ό,τι μου λένε”.

sport24.gr