Το μητροπολιτικό Λονδίνο βρέθηκε σε επίπεδο κορονοϊού 3, τα κρούσματα αυξήθηκαν και οι έξι ομάδες της πόλης, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας θα παίζουν ξανά σε άδεια γήπεδα.

Δεν πέρασαν παρά μόλις δύο βδομάδες από τη στιγμή που δόθηκε το «πράσινο φως», ώστε ένας μικρός αριθμός οπαδών να μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα της Premier League και υπήρξε νέα απαγόρευση. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας της Αγγλίας, Ματ Χάνκοκ, η ευρύτερη περιφέρεια του μητροπολιτικού Λονδίνου αναβαθμίστηκε σε επίπεδο 3 αναφορικά με τα αυξημένα κρούσματα του κορονοϊού.

Η συνέπεια στο ποδοσφαιρικό κομμάτι της κοινωνίας είναι ότι έξι από τις 10 ομάδες που είχαν λάβει άδεια να έχουν μερίδα οπαδών στις εξέδρες, να μην μπορούν να συνεχίσουν να τους υποδέχονται. Συγκεκριμένα, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας θα παίζουν και πάλι σε άδειες εξέδρες και οι τέσσερις που θα έχουν οπαδούς κοντά τους παραμένουν οι Λίβερπουλ, Έβερτον, Σαουθάμπτον και Μπράιτον, καθώς οι περιοχές τους βρίσκονται σε επίπεδο κορονοϊού 2.

gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.