Επιστροφή στην κανονικότητα για την Λίβερπουλ, αφού όπως ανακοίνωσε την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας με 10 χιλ. οπαδούς.

Επιστροφή σε μια μορφής κανονικότητα στην Premier League! Όπως έκανε γνωστό η Λίβερπουλ μέσω ανακοίνωσής της, την τελευταία αγωνιστική αναμένεται να υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» με 10 χιλ. οπαδούς να βρίσκονται στις κερκίδες.

Κάπως έτσι, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην φετινή σεζόν με τόσους οπαδούς αφού είχαν γίνει εκ νέου ορισμένα ματς στο Λίβερπουλ και σε άλλες περιοχές, αλλά με 3 χιλ. οπαδούς περίπου.

Αυτά τα νέα είναι ενθαρρυντικά και ίσως να δείχνουν πως υπάρχει μια σταδιακή επιστροφή προς την κανονικότητα και ίσως είναι ένα βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα από τη νέα σεζόν. Η εν λόγω είδηση πάντως είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από την Premier League, με την Λίβερπουλ να αναφέρει τώρα και τις λεπτομέρεις προς τους οπαδούς στην ανακοίνωσή της. Μάλιστα, οι 10 χιλ. οπαδοί που θα βρεθούν στο Άνφιλντ είναι και το ανώτατο όριο που έχει ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

sport-fm.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.