Θα παραμείνει στο τιμόνι των «Κανονιέρηδων» ο Ισπανός!

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Μικέλ Αρτέτα μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Στο «τιμόνι« της Άρσεναλ από τον Δεκέμβριο του 2019, ο 40χρονος τεχνικός έχει καταφέρει να βελτιώσει αρκετά την αγωνιστική εικόνα της Άρσεναλ, η οποία φέτος βρίσκεται πολύ κοντά στο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League και να επιστρέψει στο Champions League!

Μέχρι στιγμής η Άρσεναλ βρίσκεται στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και με 4 αγώνες να απομένουν είναι πολύ κοντά να επιστρέψει στα αστέρια μετά από 5 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ δήλωσε:

“Είμαι ενθουσιασμένος, ευγνώμων και πραγματικά, πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον σύλλογο επίπεδο και να ανταγωνιστούμε πραγματικά τις κορυφαίες ομάδες. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε στο Champions League. Πρέπει να είμαστε σε θέση να εξελίξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε τους παίκτες μας, να βελτιώσουμε όλα τα τμήματα, να δημιουργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη σύνδεση με τους οπαδούς μας, να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα στο Εμιρέιτς, να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κορυφαία ταλέντα και τους καλύτερους ανθρώπους για να οδηγηθεί αυτή η ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο”.

Δεν σταματάνε εκεί τα ευχάριστα νέα για τους Λονδρέζους καθώς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους και με τον Γιόνας Έιντεβαλ προπονητή της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μέχρι το 2024.

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!