Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο δείχνει τον Πορτογάλο σούπερσταρ Κριστιάνο Ρόναλντο να είναι έξαλλος με τους συμπαίχτες του που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Γιουβέντους απο το Champions League.

Το βίντεο είναι απόσπασμα σπο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τίτλο: “Γιουβέντους: Όλα ή τίποτα” και δείχνει τον “CR7” να είναι έξω φρενών με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετα απο τον αποκλεισμό της Γιούβε απο την φάση των «8» του Champions League απο την Πόρτο.

Ο Ρόναλντο στο απόσπασμα έχει μια λογομαχία με τον Κουαδράδο και τόνισε οτι για να πετύχουν στο Champions League η ισχυρή προσωπικότητα είναι αναγκαία.

“Παίξαμε σκ@τ@! Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο! Δεν παίξαμε καθόλου! Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν παίξαμε καθόλου! Πρέπει να δούμε την αλήθεια! Παίζουμε στο Champions League και πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα για να παίζουμε σε αυτά τα ματς”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πορτογάλου σταρ που δεν μπορούσε να ηρεμήσει παρά τις παραινέσεις των υπολοίπων. Τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο: