Η Κωνσταντινούπολη αναμένεται να αναλάβει τη διοργάνωση του Super Cup Ευρώπης, ύστερα από την απώλεια του τελικού Champions League για συνεχόμενες χρονιές.

Η UEFA αποφάσισε να αποζημιώσει την Κωνσταντινούπολη με τον αγώνα για το Super Cup Ευρώπης, ύστερα από τις δύο σερί χρονιές που έχασε τον τελικό του Champions League λόγω του κορονοϊού.

Η μεταφορά του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στο “Ντραγκάο” του Πόρτο ανακοινώθηκε την Πέμπτη, με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να προχωρά σε αυτήν την… ανταλλαγή, με τελικό χαμένο το Μπέλφαστ, που είχε αποφασιστεί εδώ και μήνες να διοργανώσει το Super Cup Ευρώπης.

Η απόφαση για το πού τελικά θα διεξαχθεί το τελευταίο δεν θα ανακοινωθεί σύντομα, αφού ο αγώνας μεταξύ του κατόχου του Champions League και του κατόχου του Europa League είναι προγραμματισμένος για τις 11 Αυγούστου και δεν υπάρχει πίεση χρόνου.

Ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί και πέρυσι στην τουρκική μεγαλούπολη, όμως η διοργάνωση μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στη “φούσκα” της Πορτογαλίας από τα προημιτελικά μέχρι τον τελικό.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.