Τις υπηρεσίες του Τιμπό Κουρτουά, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία παιχνίδια του Βελγίου θα στερηθεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής του ομάδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την υπόλοιπη αποστολή και να επιστρέψει στη Μαδρίτη για να ακολουθήσει πρόγραμμα επαναφοράς.

Τις επόμενες μέρες οι Βέλγοι έχουν να δώσουν τρία προγραμματισμένα φιλικά, από τα οποία είναι δεδομένη η απουσία του. Την Πέμπτη (08/10) θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, την Κυριακή (11/10) την Αγγλία και την επόμενη Τετάρτη (14/10) την Ισλανδία.

Το πιο πιθανό τη θέση του κάτω από τα δοκάρια γι’ αυτά τα τρία παιχνίδια θα πάρει ο Μινιολέ, χωρίς ωστόσο να γίνεται ακριβής ο χρόνος που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Με τον τραυματισμό του Κουρτουά δημιουργείται και πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν υπάρχει δεύτερος για να τον αντικαταστήσει στο ματς με τη Καντίθ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18/10.

Ο Αντρέι Λούνιν, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θεωρείται ο δεύτερος τερματοφύλακας των «μερέγκες» βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες και θα βρίσκεται κι’ αυτός εκτός λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας.

Happy Monday: Κάθε Δευτέρα επιπλέον 20% στην κατάθεση σας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.