Το Ανώτατο Κροατικό Δικαστήριο «έριξε» 4 χρόνια και 11 μήνες στον Ζόραν Μάμιτς για υποθέσεις σχετιζόμενες με μεταγραφές των Μόντριτς και Λόβρεν.

Μία υπόθεση που είχε ανοίξει πριν από αρκετά χρόνια στην Κροατία ολοκληρώθηκε με την επισημοποίηση των ποινών που είχαν προταθεί το 2018 για τους Ζόραν Μάμιτς, Ζντράβκο Μάμιτς και Νταμίρ Βρμπάνοβιτς: Φυλάκιση!

Πρόκειται για τον προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τον αδερφό του, μεγαλοατζέντη, και τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κροατίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή σε υποθέσεις σχετικές με μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Στον τεχνικό της Ντινάμο επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών και έντεκα μηνών, στον αδερφό του 6,5 χρόνια και στον Βρμπάνοβιτς τρία, με τον δεύτερο να βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στη Βοσνία και να αρνείται να επιστρέψει για να παραδοθεί στις αρχές.

Οι τρεις καταδικασθέντες είχαν βγάλει παρανόμως χρήματα από τις μεταγραφές των Λούκα Μόντριτς και Ντέγιαν Λόβρεν, με τον Ζόραν να ενδέχεται να καθοδηγήσει την Ντινάμο στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ για το Europa League και εν συνεχεία να ετοιμάζεται για να οδηγηθεί στη φυλακή…

sport-fm.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.