Όλα τα είχε η Μπαρτσελόνα, οι αγωγές εκατομμυρίων του Νεϊμάρ της έλειπαν, με τον Βραζιλιάνο σταρ να ζητάει όλο το «πριμ υπογραφής» που είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση συμβολαίου, μαζί με τους τόκους.

Η Μπαρτσελόνα παλεύει για να αποφύγει τη πτώχευση και ψάχνει εναγωνίως να συμφωνήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές για νέα και, μάλιστα γενναία μείωση αποδοχών.

Αυτό, προφανώς, διόλου απασχολεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος φροντίζει να γκρεμίσει και τις τελευταίες γέφυρες για πιθανή επιστροφή στο «Καμπ Νόου», ζητώντας 44 εκατομμύρια ευρώ από τον σύλλογο της Καταλονίας, ενδεχομένως και ως αντίποινα για τα δέκα εκατομμύρια που του ζήτησαν πρόσφατα οι Καταλανοί.

Οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βαρκελώνης, το οποίο είχε απορρίψει την αγωγή του Νέι, με την οποία ζητούσε να του καταβληθεί όλο το «πριμ υπογραφής» που είχε συμφωνήσει με την Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2016 για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Μπλαουγκράνα είχαν καταβάλει 14 εκατομμύρια ευρώ στον Νεϊμάρ για την σεζόν 2016-17, όχι όμως και τα υπόλοιπα 26, θεωρώντας (εύλογα) ότι δεν τα δικαιούνταν, από την στιγμή που το καλοκαίρι του 2017 έφυγε με προορισμό την Παρί.

Η πλευρά του Βραζιλιάνου επιστρέφει και ζητάει 44 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αναλογούν στα 26 συν τους ανάλογους τόκους, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας να καλείται πλέον να πάρει μια τελική απόφαση.

gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.