Σενάριο από την Ιταλία αναφορικά με την κληρονομιά από τη διαθήκη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κάνει λόγο για απόφαση ν’ αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα! «Έχει τουλάχιστον 11 παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ», αναφέρει το δημοσίευμα! 

Η Repubblica είναι εκείνη που μεταφέρει πληροφορίες για το θέμα της διαθήκης του «Ντιεγκίτο» που «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών και σκόρπισε πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το χαμό του, αφού απεβίωσε ένας άνθρωπος που έκανε το άθλημα ομόρφότερο και ακόμα πιο γοητευτικό…

Βάσει του ρεπορτάζ, ο Μαραντόνα δεν άφησε τίποτα στις κόρες του, ούτε στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα, ενώ, φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του – ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων – θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια!

Ο «Θεός» είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της Repubblica, ενδέχεται ο Μαραντόνα να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα παιδιά δεν αναγνώρισε ποτέ!

gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.