Ο όμιλος εταιριών Meridian δίνει έμπρακτα το παρόν του στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19.

Ο θεσμός της κοινωνικής προσφοράς και της έμπρακτης στήριξης σε ατομικό και συνολικό επίπεδο των ευπαθών ομάδων, έχει πλέον γίνει προτεραιότητα σε όλες τις χώρες οι οποίες ανήκουν στoν όμιλο εταιρειών Meridian.

Με γνώμονα λοιπόν την προσφορά και ενίσχυση, έχοντας ήδη προσφέρει οικονομική στήριξη στο έργο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το Meridian Group of Companies έχει πραγματοποιήσει την εισφορά του στη UNICEF Ινδίας με κύριο στόχο την ενίσχυση της χώρας με τις βασικές προμήθειες που χρειάζονται στην μάχη ενάντια στον Covid-19.

Δυστυχώς, η πανδημία μαστίζει την χώρα με την εξάπλωση του ιού να είναι ασταμάτητη, με τους πολίτες να προσπαθούν διακαώς να βρουν ιατρική φροντίδα.

Κύριο μέλημα του οργανισμού να προμηθεύσουν τη χώρα με εξοπλισμό πρώτης ανάγκης όπως φυάλες οξυγόνου, μηχανήματα ανίχνευσης των αντισωμάτων του ιού, εξοπλισμό ατομικής προστασίας και μονάδες παραγωγής οξυγόνου.

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της UNICEF INDIA και να συνεισφέρετε και εσείς εάν επιθυμείτε στο εξαιρετικά σημαντικό έργο που γίνεται πατήστε εδώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.