Κύριος μας στόχος στη Meridianbet, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία της εποχής που ζούμε, είναι να στεκόμαστε δίπλα στα διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η Meridian ως group Εταιρειών βοήθα με τον εθελοντισμό της σε όλες της χώρες του εξωτερικού, κάτι το όποιο ξεκίνησε από το την Μάλτα και επεκτάθηκε σε όλες κυρίως τις Βαλκανικές χώρες.

Η προσφορά περιλαμβάνει όχι μόνο χρηματικά ποσά και εξοπλισμό σε ιδρύματα, αλλά ακόμη διοργανώνοντας εκδηλώσεις, όπως αιμοδοσία, τουρνουά κτλ. που έχουν απώτερο σκοπό τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μας σε οποιαδήποτε ηλικία και καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

Δεν υπάρχει κάποιος στόχος  μέσω αυτής μας της πράξης. Η φιλανθρωπία ετυμολογικά σημαίνει «αγάπη του ανθρώπου», αυτό είναι που έχουμε ως σκοπό, να δώσουμε εκτός από την βοήθεια που χρειάζεται ο συνάνθρωπος μας,  αγάπη  από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών μέσω του αφιλοκερδώς εθελοντισμού μας, για το κοινό καλό, με έμφαση στην ποιότητα της ζωής κυρίως στις δύσκολες περιόδους όπως αυτής της πανδημίας του ιού covid -19 που για μήνες τώρα βιώνουμε.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο η βοήθεια που μπορεί να προέλθει μέσα από διάφορες δράσεις για μια κοινωνία είναι πολύ σημαντικό.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα όταν απλώς παίρνεις πίσω ένα χαμόγελο και ξέρεις ότι με την πιο μικρή σου πράξη έχει προσφέρει τόσα πολλά σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη, και αυτό είναι που θέλει να κάνει η Meridian, να βοηθήσει στις πραγματικές αξίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.