Πιστή στο κοινωνικό της έργο παραμένει η Meridianbet!

Κοντά στα παιδιά του νησιού μας βρίσκεται η Meridianbet, η εταιρεία μας στήριξε το εξειδικευμένο πολυθεματικό Κέντρο «Μοναδικά Χαμόγελα» για παιδιά και νεαρούς ενήλικες ηλικίας 0-21 ετών με σπάνιες γενετικές παθήσεις.

Στόχος του κέντρου είναι να προσφέρεται πολυθεματική αξιολόγηση (παιδοψυχιατρική, εργοθεραπευτική, φυσιοθεραπευτική, ψυχολογική και ψυχομετρική, μαθησιακή και λογοπαθολογική-λογοθεραπευτική). Προσφέρονται επίσης εξατομικευμένες θεραπείες-παρεμβάσεις στους τομείς της φυσιοθεραπείας, της εργοθεραπείας, της λογοθεραπείας, της ειδικής εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας.

Η Μeridianbet έκανε δωρεά ένα χρηματικό ποσό για στήριξη του κέντρου και προσφέρει την έμπρακτη στήριξη στο έργο που επιτελεί το κέντρο «Μοναδικά Χαμόγελα» και ο δικός μας στόχος είναι να μοιράσουμε αγάπη και στήριξη σε όλα τα παιδιά της Κύπρου που χρειάζονται την στήριξη μας και με κάθε ευκαιρία να δίνουμε πίσω στα παιδιά μας γιατί είναι το μέλλον της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να συνεισφέρεται στο σύνδεσμο «Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνδέσμου εδώ.

Meridianbet Sports– Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!