Η Εταιρεία Meridian Gaming (CY) Ltd ιδρύθηκε το 2012 και ανήκει στο group Meridian του οποίου η δράση ξεκίνησε το 2007.  Η εταιρεία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων με άδεια χρήσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με μια πλήρως αναπτυγμένη επιχείρηση σε όλους τους τομείς και τα κανάλια του αθλητικού στοιχήματος, με ένα παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων, αλλά και της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού στην Κύπρο, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης,  έχουμε ως πρώτιστο στόχο να παρέχουμε βοήθεια και στήριξη όπου χρειάζεται, σε όλα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η Meridian ως group Εταιρειών βοήθα με τον εθελοντισμό της σε όλες της χώρες του εξωτερικού, κάτι το όποιο ξεκίνησε από το την Μάλτα και επεκτάθηκε σε όλες κυρίως τις Βαλκανικές χώρες.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η βοήθεια που μπορεί να προέλθει μέσα από διάφορες δράσεις είναι άκρως σημαντική, με κύριο πάντα στόχο την ευημερία των ατόμων που το έχουν ανάγκη.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα όταν απλώς παίρνεις πίσω ένα χαμόγελο και ξέρεις ότι με την πιο μικρή σου πράξη έχεις προσφέρει τόσα πολλά σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη. Αυτό είναι που προσπαθούμε σαν εταιρεία να προωθήσουμε, την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου ως προς τον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.