Αντιπροσωπεία της Meridianbet παρευρέθηκε στις αρχές Ιουνίου, παρά τις αντιξοότητες εν μέσω περιορισμού λόγω Covid-19,   στα γραφεία του Ιδρύματος Χριστίνας Α.Αποστόλου.

Στόχος,  η ενίσχυση μίας υπέροχης πρωτοβουλίας του ιδρύματος, και η στήριξη των μελών αυτού. Μια πρωτοβουλία που σκοπό είχε να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία του ιδρύματος είχαν ως κύριο μέλημα την αξιοποίηση  για την διαρρύθμιση και την αναβάθμιση της αίθουσας παιχνιδιού της Παιδιατρικής Κλινικής.

Τέτοιες ενέργειες είναι που επιδιώκουμε  και συνεχίζουμε ακατάπαυστα να δίνουμε την στήριξη μας με σκοπό την βοήθεια και την συμπαράσταση σε όλους όσους  το έχουν ανάγκη! 

Τονίζουμε ακόμα μία φορά σε όλο τον κόσμο όπως ενημερωθεί, ευαισθητοποιηθεί και να στηρίξει τον συνάνθρωπό μας. Ο εθελοντισμός κάνει πραγματικά καλό!

* Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.