Σε μια συμβολική και παραδειγματική κίνηση προχώρησε η Meridianbet στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «You Reforest Cyprus» που διοργανώνει η οργάνωση «Πράσινη Ασπίδα».

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Nοεμβρίου στην Αλάμπρα, δεντροφύτευση με στόχο να πρασινίσουμε ξανά την Κύπρο μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί μας, καταστρέφοντας μεγάλες εκτάσεις γης.

Στόχος ήταν να φυτευτούν 1.000 δενδρύλλια παρά το φράγμα Λυμπιών στο δρόμο Αλάμπρας – Μοσφιλωτής και από το πρωί του Σαββάτου φίλοι και εθελοντές έπιασαν δουλειά και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο για το σκοπό αυτό.

Η Μeridianbet δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τόσο σπουδαία πρωτοβουλία, εξοπλίστηκε κατάλληλα και όλοι μαζί βρεθήκαμε στην Αλάμπρα με στόχο να πρασινίσουμε ξανά την Κύπρο μας.

Όλη η οικογένεια της Meridianbet θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές και διοργανωτές που αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να «αναστήσουν» τις καμένες περιοχές της πατρίδας μας και επίσης με την καθοδήγηση τους να γίνει η όλη προσπάθεια πιο εύκολη και ευχάριστη για όλους.