Το στοίχημα γρηγορότερο!

Η Meridianbet σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δελτίο που εσείς επιθυμείτε, απλά εύκολα και γρήγορα, στο δικό σας χώρο με την δική σας άνεση!

Μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής μας, επιλέξτε τους αγώνες και τις αγορές που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να έχετε συνδεθεί, καθώς δεν χρειάζεται ο πελάτης να έχει ενεργό λογαριασμό.

Αφού έχετε δημιουργήσει το δελτίο σας, επιλέξτε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και επιβεβαιώστε τη δημιουργία του Fast Bet.

Ο αριθμός του Fast Bet θα  εμφανιστεί πάνω στο δελτίο που βλέπετε.

Δώστε αυτόν τον αριθμό σε οποιοδήποτε πρακτορείο μας, και το δελτίο σας θα εκτυπωθεί σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ο αριθμός αυτός ισχύει για 48 ώρες από τη στιγμή της δημιουργίας του (χωρίς να υπάρχουν ανενεργοί κωδικοί στο δελτίο). Εάν οποιοδήποτε γεγονός που συμπεριλαμβάνεται στο δελτίο έχει ξεκινήσει, τότε ο αριθμός αυτός του γρήγορου στοιχήματος δεν θα είναι πλέον σε ισχύ.

Έγκυρες αποδόσεις στο δελτίο είναι οι αποδόσεις που αναγράφονται στο δελτίο την ώρα εκτύπωσης του δελτίου στο πρακτορείο και όχι την ώρα της δημιουργίας του γρήγορου στοιχήματος.

Μάθετε περισσότερα για την ειδική αυτή προσφορά, καθώς και για τις υπόλοιπες προσφορές που είναι διαθέσιμες για τους παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος, στο www.meridianbet.com.cy.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.