Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, γνωστό διεθνώς ως e-wallet, είναι ένας τύπος ηλεκτρονικής κάρτας που χρησιμοποιείται για συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή smartphone. Η χρησιμότητά του είναι ίδια με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, δηλαδή μπορεί να περιλαμβάνει την αγορά αντικειμένων on-line για την αγορά από ένα κατάστημα, ή τη πραγματοποίηση μιας κατάθεσης ή ανάληψης διαδικτυακά.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το  ηλεκτρονικό πορτοφόλι ως ένα τύπο προπληρωμένου λογαριασμού στον οποίο ο μπορεί να αποθηκεύσει τα χρήματά του  για οποιαδήποτε μελλοντική συναλλαγή στο διαδίκτυο.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και καθημερινά διακινούνται πάρα πολλά χρήματα. Λειτουργούν και ελέγχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες οι οποίες εγγυώνται την αξιοπιστία τους.

Στην Meridianbet, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 5 διαθέσιμες μεθόδους για τις ασφαλής, εύκολες και γρήγορες συναλλαγές σας, τόσο για την πίστωση του στοιχηματικού σας λογαριασμού, όσο και για τις ταχύτατες αναλήψεις  και ρευστότητα στα αθλητικά στοιχήματα, με γρήγορες και φθηνές μεταφορές χρημάτων.

Υπάρχει επιλογή μεταξύ των Blueberry Wallet, Neteller, Skrill, Paysafe και Muchbetter. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Επίσης, στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα και γρήγορα!   

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.