Έτσι πας «ταμείο» στην Μeridianbet!

Πετυχαίνοντας το απόλυτο 4/4 στις προβλέψεις του, ακόμη ένας τυχερός παίχτης της Meridianbet απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας του, μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Το τυχερό δελτίο περιείχε συνδιασμούς αποτελεσμάτων με γκολ.

Η αρχή έγινε την 4η κατηγορία της Ιταλίας και την Unipomezia 1938 με την Montespaccato Calcio, ο παίχτης έπαιξε να σκοράρουν και οι δυό ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έκαναν μετά το 0-0 το 1ου ημιχρόνου, ο αγώνας έληξε 3-2 και πήρε το 2.91 σημείο.

Στην συνέχεια πάμε στην Ισπανία και το Copa Del Rey εκεί που έδωσε «ρέστα» ο παίχτης μας.

H ομάδες που αγωνίζονταν ήταν η FC Cartagena με την Βαλένθια και ο παίχτης έβαλε τελικό σκόρ το «Διπλό» της Βαλένθια, να σκοράρουν και οι δυό ομάδες και να τελειώσει το παιχνίδι είτε 1-2,1-3 ή 1-4. Ο αγώνας τελείωσε 1-2 και πήρε όλα τα σημερία που έβγαιναν 9.08 απόδοση.

Το επόμενο σημείο και πάλι έρχεται απο το Copa Del Rey με την Eibar να φιλοξενεί την RCD Mallorca.

Με 3.28 απόδοση ο παίχτης επέλεξε να σκοράρουν οι δυό ομάδες και το αποτέλεσμα του χαμογέλασε καθώς τελικό σκόρ στο ματς 1-2 και πρόκριση για την Mallorca.

Και τέλος απο την Ισπανία, πάμε στην Ινδία και το ματς της ATK Mohun Bagan με την Hyderabad FC.

Με απόδοση 2.74 ο παίχτης πήρε και το τελευταίο σημείο καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 και ο παίχτης πόνταρε να σκοράρουν και οι δυό ομάδες στο 2ο ημίχρονο.

Με €5 ο παίχτης πήρε €1187.33 καθώς το δέλτιο είχε συνολική απόδοση 237.47/1.

Δείτε εδώ το δελτίο:

(Φωτογραφία του δελτίου)

Ευχόμαστε του παίχτη της Meridianbet, σε καλή μεριά!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

H αρχή έγινε με το «άσσο» της Αλμπινολέφε στο 1ο Ημίχρονο με αντίπαλο την Προ Πάτρια Μπούστο Αρσίτζιο. Στην συνέχεια ο τυχερός του δελτίου μάντεψε τον «άσσο» της Μαντόβα με την Λεγνάγο Σαλούς. Οι «άσσοι» είχαν την τιμητική του και κατάφερε να κλειδώσει άλλες δύο ομάδες την Τρέντο με την Πιατσένσα Κάλσιο και την Κάλσιο Παντόβα με την Ρενάτε. Απ’εκεί και πέρα ένα σημείο έμεινε και κέρδισε το ποσό των 998.18 με το δίπλο της Φεράλπι Σάλο και Φιορενζουόλα.

Δείτε το τυχερό δελτίο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here