Το κοινωνικό έργο της  Meridianbet συνεχίζεται ακατάπαυστα, μένοντας πιστοί στους στόχους του οποίους θέσαμε από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Κύριο μέλημα μας  να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπο μας και ιδιαίτερα στα διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι καιροί που διανύουμε συνεχίζουν να είναι δύσκολοι, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, για όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαρτήτως. Για αυτό τον λόγο η εταιρεία μας δεν σταματά να προσφέρει αλλά και να παίζει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά προβλήματα που αφορούν τον συνάνθρωπό μας και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων, μέσω της προώθησης του εθελοντισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεισφορά και ο εθελοντισμός είναι αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν την Meridian σαν εταιρεία ανά το παγκόσμιο, καθώς, εκτός από το φιλανθρωπικό έργο που διενεργείται σε εβδομαδιαία βάση, η μητρική εταιρεία στη Σερβία έχει προσφέρει οικονομική στήριξη στο έργο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συγκεκριμένα στο Supporters of the COVID-19 Solidarity Response Fund for WHO.

Η οικονομική αυτή εισφορά στο σχέδιο αυτό έχει ως κύριο μέλημα την σωστή και δίκαιη κατανομή των εμβολίων και την ευρύτερη ενίσχυση της έρευνας κατά του COVID-19.

Μάθετε περισσότερα για το μέχρι στιγμής έργο της εταιρείας μας στην Κύπρο ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCw1CMTwPWXTBSvwOH32Wcnw

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.