Έχοντας πλήρη αντίληψη των δυσκολιών και αντιξοοτήτων που βιώνουμε, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μας βαραίνει ακόμα περισσότερο!

Εμείς στη Meridianbet, έχουμε θέσει ως κύριο στόχο να συμπαρασταθούμε στα διάφορα κοινωνικά σύνολα και να προσφέρουμε την στήριξη μας εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Για αυτό το λόγο, αντιπροσωπεία της εταιρείας μας παρευρέθηκε στα γραφεία του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «ΧΑΡΙΣΜΑ» για να ενισχύσει μία υπέροχη πρωτοβουλία. 

Το «ΧΑΡΙΣΜΑ» ξεκίνησε τις δραστηριότητές του με στόχο την ανάπτυξη, προστασία, κοινωνικοποίηση και ένταξη ατόμων με ειδικά ταλέντα και ειδικές ανάγκες στην κοινωνία μας μέσω καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός φιλανθρωπίας που ιδρύθηκε το 2016.

Σκοπός είναι η παροχή δωρεάν καλλιτεχνικών υπηρεσιών σε “χαρισματικά άτομα με ειδικές δεξιότητες”, επιτρέποντας σε αυτά τα άτομα να αναπτύξουν και να δείξουν τα ταλέντα τους, βοηθώντας τους να ξεφύγουν από την κοινωνική αποξένωση. Ο οργανισμός αυτός υποστηρίζει ταλέντα σε τέχνες όπως μουσική, θέατρο, λογοτεχνία, χορό, ζωγραφική, αθλητισμό και πολλά άλλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.