Μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο,  Γιουβέντους και Ίντερ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την Serie A με την Meridianbet CY να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο των μεγάλων παιχνιδιών.

Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και θα αντιμετωπίζει μια από δυναμωμένη Ίντερ που σιγά σιγά βλέπει τον τίτλο να ξεφεύγει από τα χέρια της.

Στην 4η θέση η Γιουβέντους με 59 βαθμούς και η Ίντερ στην 3η θέση με 60 βαθμούς.

PREMIUM BONUS – Premium Bonus 10% μέχρι €150!

3158: Juventus vs Inter Milan «Juventus Stadium»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Juventus Stadium» η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει την Ίντερ εφτά φορές, ενώ η Ίντερ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «Juventus Stadium» μια φορά. Δυο φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

16 γκολ έχει πετύχει η Γιουβέντους ενώ η Ίντερ έχει πετύχει 7 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Σε ένα μεγάλο ντέρμπι δεν χωράνε τα προγνωστικά αλλά δεν μπορούμε να αψηφήσουμε την τρελή φόρμα της Γιουβέντους και την κάμψη που διανύουν οι «Νερατζούρι».

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό τον αγώνα καθώς πληρώνει (1.77 Meridianbet), η ψηλότερη απόδοσητης αγοράς.

Ρίσκο αλλά πολύ καλό είναι ο «Άσσος» της Γιουβέντους που βρίσκεται στο (2.77 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Γιουβέντους με Ίντερή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet καιMeridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet Sports– Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!