Στοιχηματίστε τώρα στο meridianbet.com.cy και ζήστε μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, σε συνδυασμό με τις απίστευτες προσφορές ζωντανών γεγονότων.

Επωφεληθείτε επίσης από τα καθημερινά και εβδομαδιαία μπόνους που είναι διαθέσιμα  για όλους τους παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος. 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και με την πρώτη κατάθεση που θα πραγματοποιήσετε στο λογαριασμό σας, διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλά και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε σε ένα οποιοδήποτε δελτίο, με μια οι περισσότερες  επιλογές, με ελάχιστη απόδοση 2,00. Εάν το δελτίο ολοκληρωθεί και διευθετηθεί σαν χαμένο, τότε θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το μπόνους σας, το οποίο θα αναλογεί στο 100% του αρχικού ποσού στοιχήματος, μέχρι €50 μέγιστο.

Με την ολοκλήρωσης του δελτίου, και εφόσον εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας, επικοινωνώντας με  την εξυπηρέτηση πελατών, το οποίο και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας άμεσα.

*Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της εταιρείας μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.