Το σκέφτηκες, το ζήτησες και το στοιχημάτισες!

Η Meridianbet δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του στοιχήματος να δημιουργήσουν το στοίχημα που θέλουν, όποτε αυτοί θέλουν!

Το Empty Bet είναι μια μοναδική προσφορά της Meridian, όπου o παίκτης μπορεί να ζητήσει απόδοση για ένα είδος στοιχήματος που δεν προσφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός, για το οποίο ο παίκτης επιθυμεί.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα όσο και στο διαδικτυακό στοίχημα.

Το αίτημα του παίκτη θα εξεταστεί, και, βάση αυτού, θα προταθούν αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες της εταιρείας.

Αν το προτεινόμενο στοίχημα αναφέρεται σε μια στοιχηματική προσφορά η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα προσφοράς, πριν την έναρξη του γεγονότος, και το παιχνίδι αυτό ορίζεται από τους κανόνες της Meridian, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στο πρότυπο αγώνων.

Αν το προτεινόμενο παιχνίδι αναφέρεται σε ένα γεγονός που έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στους κανονισμούς των εν εξελίξει παιχνιδιών.

Φυσικά, τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι τα μόνα γεγονότα στα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στοίχημα! Πότε θα παντρευτεί ένας τραγουδιστής ή ηθοποιός; Ποιο θα είναι το επόμενο διάσημο ζευγάρι που θα αποκτήσει παιδί; Ένα τραγούδι που πιστεύετε θα πάρει περισσότερα από ένα εκατομμύριο views στο YouTube;

Εσείς μετατρέπετε την σκέψη σας σε στοίχημα, απλά, εύκολα και γρήγορα!

Meridianbet – Ο Δικός σου κόσμος στοιχήματος!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.