Δημιουργήστε τώρα τον λογαριασμό σας και ζήστε και εσείς μια μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, μόνο στη Meridianbet, με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων και όχι μόνο!

Τώρα, όλοι οι καινούριοι παίκτες που κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.meridianbet.com.cy, ή του εύχρηστου mobile application, μπορούν να λάβουν €15 μπόνους με την εγγραφή τους!

Θα πρέπει μετά την εγγραφή και ενεργοποίηση του λογαριασμού τους, να ολοκληρώσουν την διαδικασία ταυτοποίησης, και, ακολούθως, να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών για την διευθέτηση του μπόνους.

Το ποσό του μπόνους που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας προορίζεται καθαρά για στοίχημα, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποσυρθεί.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή, και ισχύει ΜΟΝΟ για παίκτες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει λογαριασμό για πρώτη φορά.

Μην ξεχνάτε οτι στη σελίδα μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές που είναι διαθέσιμες για τους παίκτες μας!.

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.