Δημιουργήστε τώρα τον λογαριασμό σας και ζήστε και εσείς μια μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, μόνο στη Meridianbet, με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων και όχι μόνο!

Τώρα, όλοι οι καινούριοι παίκτες που κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.meridianbet.com.cy, ή του εύχρηστου mobile application, μπορούν να λάβουν €10 μπόνους με την εγγραφή τους!

Η προσφορά αυτή ισχύει καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας, μέσω υπολογιστή, ή της εφαρμογής μας για κινητά και ταμπλετ, να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής, και, με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, να λάβετε δωρεάν €10 για στοίχημα!

Θα πρέπει απλά να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για επιβεβαίωση της εγγραφής σας, και ακολούθως, την επικύρωση του μπόνους.

Το ποσό του μπόνους που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας προορίζεται καθαρά για στοίχημα, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναληφθεί.

Επίσης, στη σελίδα μας, μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα προσφορών που είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της Meridianbet.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.