Στοιχηματίστε τώρα στο www.meridianbet.com.cy και ζήστε μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, και τις απίστευτες προσφορές ζωντανών γεγονότων.

Επωφεληθείτε επίσης από τα καθημερινά και εβδομαδιαία μπόνους που είναι διαθέσιμα  για όλους τους παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος. 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και με την πρώτη κατάθεση που θα πραγματοποιήσετε στο λογαριασμό σας, διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, μετά την κατάθεση σας, είναι να στοιχηματίσετε σε ένα οποιοδήποτε δελτίο, με μια οι περισσότερες  επιλογές, με ελάχιστη απόδοση 2,00. Εάν το δελτίο ολοκληρωθεί και διευθετηθεί σαν χαμένο, τότε θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το μπόνους σας, το οποίο θα αναλογεί στο 100% του αρχικού ποσού στοιχήματος, μέχρι €50 μέγιστο.

Με την ολοκλήρωσης του δελτίου, και εφόσον εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας, επικοινωνώντας με  την εξυπηρέτηση πελατών, το οποίο και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας άμεσα.

Για να μάθετε περισσότερα για την προσφορά αυτή ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3f2pVTQ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.