Η Meridianbet θέλει να δώσει συνέχεια και στην νέα χρονιά στο κοινωνικό της έργο, με κύριο μέλημα την παροχή όχι μόνο χρηματικής στήριξης σε οργανισμούς και ιδρύματα, άλλα και με την προσφορά υλικού εξοπλισμού, με απώτερο σκοπό την έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους  οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κύριος μας στόχος, να δώσουμε εκτός από την βοήθεια που χρειάζεται ο συνάνθρωπος μας, αγάπη από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών μέσω του αφιλοκερδώς εθελοντισμού μας, για το κοινό καλό, με έμφαση στην ποιότητα της ζωής κυρίως σε δύσκολες περιόδους όπως αυτές που ακόμα συνεχίζουμε να βιώνουμε.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα όταν απλώς παίρνεις πίσω ένα χαμόγελο και ξέρεις ότι με την πιο μικρή σου πράξη έχει προσφέρει τόσα πολλά σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Εμείς ως Meridianbet, θέλουμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε πρακτικά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τον συνάνθρωπό μας, και, παράλληλα, να προωθούμε έμπρακτα των εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.