Μεγάλο παιχνίδι για λογαριασμό του Carioca Taca Guanabara με την Φλαμένκο να αντιμετωπίζει την Φλουμινένσε στο «Στάδιο Maracanã», η Meridianbet θα βρίσκεται στο Ριο Ντε Τζανέιρο με τις καλύτερες αποδόσεις γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Κοντράρονται οι δύο πρώτες ομάδες του πίνακα της Carioca Taca Guanabara Φλαμένκο και Φλουμινένσε με στόχο την νίκη που θα δώσει και την κορυφή στον νικητή του αγώνα.

Η Φλουμινένσε κρατάει την κορυφή με 28 βαθμούς ενώ η Φλαμένγκο βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω με 26 βαθμούς.

€20 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

2494: CR Flamengo vs Fluminense FC RJ «Maracanã»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Στάδιο Maracanã», η Φλαμένκο κατάφερε να κερδίσει την Φλουμινένσε τέσσερις φορές, ενώ η Φλουμινένσε κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Στάδιο Maracanã», πέντε φορές. Μια φορά οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

11 γκολ έχει πετύχει η Φλαμένκο ενώ η Φλουμινένσε έχει πετύχει 10 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Μια πολύ μεγάλη ματσάρα στην Βραζιλία και φυσικά για τον νικητή του αγώνα τον περιμένει μια θέση στην κορυφή, πολύ δύσκολο και ρίσκο να προβλέψεις τον νικητή καθώς και οι δυο ομάδες δείχνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους αλλά το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι αξίζει και σε αυτό θα στηρίξουμε. (2.08 Meridianbet) η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το HT– FT «1-1» που πληρώνει (2.28 Μeridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγόρας.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Φλαμένκο με την Φλουμινένσε  ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

BET BUILDER – Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!