Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού στην Κύπρο, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι τις κοινωνικές δυσκολίες της εποχής,  η Meridianbet στέκεται ξανά δίπλα σε διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία της εταιρείας μας είχε παρευρεθεί κατά τα μέσα του καλοκαιριού, εν καιρώ κορονωιού, στα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), ενος εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού, φιλανθρωπικού Οργανισμού,  για να ενισχύσει μία υπέροχη πρωτοβουλία του συγκεκριμενου Κέντρου. 

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ιδρύθηκε το 1986 και εξελίχτηκε σε ένα οργανισμό με χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές, που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες υγείας και ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς, καθώς και προγράμματα πρόληψης.


Κύριο μέλημα, να γίνει αλλαγή νοοτροπίας, όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και στους επιστήμονες και στην πολιτεία. Να νοιώσουν οι ασθενείς ότι είναι δίπλα τους και ότι όλοι μαζί μπορούν να διεκδικήσουν αλλαγές στη σφαιρική αντιμετώπιση ώστε να μπουν σε μια νέα εποχή, την εποχή της εξέλιξης. Να δείξουν πού βρίσκεται ο μύθος για τον καρκίνο και πού η πραγματικότητα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.