Η Meridianbet ενημερώνει το κοινό ότι από το Σάββατο 20/11 μέχρι 27/11 θα βρίσκεται στο πλευρό του Sirius Dog Sanctuary στη Λεμεσό, για να ενισχύσει την προσπάθεια του καταφυγίου να συλλέξει κουβέρτες για τα αδέσποτα σκυλάκια.

Το καταφύγιο με έδρα τη Mονή έχει μεγάλη ανάγκη από κουβέρτες που δεν σας είναι πια χρήσιμες, ώστε να προστατέψει τα σκυλάκια από το ψύχος του χειμώνα.

Το καταφύγιο σκύλων Sirius Dog Sanctuary είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που προσφέρει στέγη για εκατοντάδες σκυλάκια εδώ και πάρα πολλά χρόνια και παρά τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά καταφέρνουν πάντα να προσφέρουν την μέγιστη αγάπη, φροντίδα και αφοσίωση στα σκυλάκια που δεν έχουν την δική τους οικογένεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πως μπορείτε να δωρίσετε τις δικές σας κουβέρτες μπορείτε να αποταθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Meridianbet εντός των πιο πάνω ημερομηνιών.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στην εταιρεία μας στο [email protected] ή κατευθείαν στην ιστοσελίδα του καταφυγίου www.siriusdogsanctury.com.