Ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κύπρου μας γράφτηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τις τεράστιες απώλειες σε χλωρίδα και πανίδα αλλα πρωτίστως με τον άδικο χαμό των τεσσάρων συνανθρώπων μας. Οι ζημίες είναι τεράστιες, υλικές και ψυχικές, και το κενό που αφήνει πίσω της η φονική πυρκαγιά αμέτρητες και ακαταλόγιστες.

Η Meridianbet δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο, δίνει έμπρακτα την στήριξη της στις κοινωνικές ομάδες που έχουν τραγικά πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε χωριά της Ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας.

Χρηματική και υλική στήριξη στους πληγέντες έχει από νωρίς την Κυριακή ξεκινήσει, από διάφορους οργανισμούς, εταιρείες, επιχειρήσεις και κοινωνικές ομάδες, συνολικά ή ατομικά.

Η εταιρεία Meridian Gaming (CY) Ltd, δεν θα μπορούσε να απέχει από το να δώσει έμπρακτα το παρόν και την στήριξη της, συνεισφέροντας υλικά αγαθά τα οποία προορίζονται για τις οικογένειες των πληγέντων.

Ελπίδα μας να καταφέρουν τα άτομα αυτά να ορθοποδήσουν και να επανέλθουν στην κανονικότητα, όσο τα δεδομένα μέχρι στιγμής τους επιτρέπουν, και ευχή μας η καταστροφή αυτή να ήταν και η τελευταία για την Κύπρο μας και να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.