Παίκτης του διαδικτυακού μας στοιχήματος έκανε τις προβλέψεις του για antepost στοίχημα στους ομίλους του Euro 2020 και κέρδισε το ποσό των €1509!!

Μπορείτε και εσείς σήμερα να βιώσετε μια από τις καλύτερες εμπειρίες διαδικτυακού στοιχήματος, μέσω της  ιστοσελίδας μας, στο www.meridianbet.com.cy, ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας σε Λεμεσό και Πάφο, και να γίνεται και εσείς ένας από τους δεκάδες παίκτες οι οποίοι πρόβλεψαν σωστά και κερδίσανε!

Μπορείτε επίσης να κατεβάστε την εφαρμογής μας, για iOS ή Android και να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες προσφορές μας, για νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την διαδικασία εγγραφής, επιλέξτε τον τρόπο κατάθεσης που εσείς επιθυμείτε, πιστώστε τον λογαριασμό σας και στοιχηματίστε υπεύθυνα! 

Δημιουργήστε το δελτίο σας, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα αθλητικών γεγονότων και στοιχηματικών επιλογών, και γίνετε και εσείς ένας από τους δεκάδες υπερτυχερούς μας!

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη χρειαστείτε, η έμπειρη ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας!

Για να διαβάσετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες μας, επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.meridianbet.com.cy.

Meridianbet Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!