Σε μια σύντομη συνομιλία με τον οργανωτή της περιβαλλοντικής σελίδας SaveYourHood CY Γιάννης Πεπέτσιος προχώρησε η ιστοσελίδα μας MeridianBet Sports.

Η ομάδα της SaveYourHood CY ευχαρίστησε την ομάδα της Meridianbet για την προσπάθεια της να ενίσχυση του έργου της ομάδας να μαζευτούν σκουπίδια για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο περιβάλλον.

Η Meridianbet συνέχισε το κοινωνικό της έργο αποδέχοντας ένα «ξεχωριστό» challenge της ομάδας Saveyourhood CY που ήταν να βοηθήσουμε να μαζευτούν συνολικά 1000 σακούλες σκουπιδιών για να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους μας.

Έτσι η ομάδα της Meridianbet το πρωί της Πέμπτης 2/2/22 εφοδιάστηκε με τα απαραίτητα και βρέθηκε στην παραλία του St Raphael στην Λεμεσό και άρχισε να καθαρίζει την παραλία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο κύριος Πεπέτσιος ένας από τους διοργανωτές της σελίδας Saveyourhood CY ευχαρίστησε την Meridianbet για την πολύτιμη της βοήθεια και παρότρυνε τον κόσμο να δεχθεί και αυτός το challenge αυτό και να συνεχίσουμε να δίνουμε πίσω όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και στον συνάνθρωπο μας.

Συγκεκριμένα o κ. Πεπέτσιος ανέφερε:

«Την όμορφη κίνηση της Meridianbet το υποδεχόμαστε με πολύ χαρά, γιατί ο κόσμος ευαισθητοποιείται και ένα- ένα βήμα είναι πολύ σημαντικό να υλοποιήσουν τους στόχους μας.

Η ομάδα της Meridianbet αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια της όχι μόνο να μας βοηθήσει αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο για την προσπάθεια που γίνεται».

Σύμφωνα με τον κ. Πεπέτσιο η ιδέα του γκρουπ SaveyourHood CY ξεκίνησε από την Ελλάδα και ένα φίλο του που τον ενημέρωσε για το έργο που επιτελεί και έτσι τον Φεβρουάριο του 2021 ξεκίνησε και στην Κύπρο.

Στόχος της ομάδας SaveyourHood Cy είναι να στείλει το μήνυμα ότι το περιβάλλον μας χρειάζεται και πρέπει να δράσουμε τώρα για να σώσουμε τον πλανήτη μας για το δικό μας μέλλον.

«Το περιβάλλον χωρίς εμάς μπορεί να ζήσει, ωστόσο εμείς χωρίς το περιβάλλον δεν μπορούμε να ζήσουμε.

Πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να δράσουμε για το μέλλον το δικό μας γιατί στο τέλος το περιβάλλον μας και ο πλανήτης μας είναι το σπίτι μας και είναι δική μας ευθύνη και πρέπει να το προστατεύσουμε».

Η ομάδα της SaveyourHood CY διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις καθαρισμού και μπορείτε να ενημερωθέιτε για όλα όσα συμβαίνουν μέσω στις σελίδες τους στα social media εδώ:

SaveyourHoodCY – Facebook

SaveyourHood Cy – Instagram

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Challenge Accepted! Η Meridianbet μάζεψε σκουπίδια από την παραλία και έστειλε το δικό της μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον!