Αντιπροσωπεία της εταιρείας μας επισκέφθηκε στις αρχές Ιουλίου τον Δήμο Γερμασόγειας όπου και παράδωσε στον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά υλικά αγαθά για τις άπορες οικογένειες της συγκεκριμένης δημοτικής περιφέρειας!

Κατόπιν συνεννόησης μας με τον Δήμαρχο, παραδόθηκε στο ΣΚΕ Γερμασόγειας εξοπλισμός με σκοπό την πρακτική παροχή βοήθειας, για την απλοποίηση και καλυτέρευση της καθημερινότητας των ατόμων στα οποία είναι απαραίτητη.  

Με κύριο στόχο την έμπρακτη βοήθεια και φροντίδα στα κοινωνικά σύνολα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η εταιρεία Meridianbet συνεχίζει το έργο της.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και μάλιστα σε πιο εντατικούς ρυθμούς αφού η συγκίνηση όταν προσφέρεις, χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα είναι ανεπανάληπτη.

Στόχος και σκοπός μας σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη και το πράττουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίλυση ενός ενδεχόμενου προβλήματος που απασχολεί τον διπλανό μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.