Επένδυση στο μέλλον προχώρησε η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα με αθόρυβες κινήσεις απέσπασαν την υπογραφή δύο νεαρών αλλά συνάμα ελπιδοφόρων αστέρων.

Η αρχή έγινε με την συμφωνία αγοράς του Χιρόκι Άμπε από την Κασίμα Άντλερς. Η Μπαρτσελόνα δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 11 εκατομμύρια ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με ρήτρα 40 εκαταμμύρια ευρώ. 

Ο 20χρονος επιθετικός, που είναι ήδη τρεις φορές με την εθνική Ιαπωνίας, θα δοθεί δανεικός στην πρώτη του χρονιά με σκοπό να ωριμάσει ποδοσφαρικά και να μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει κομμάτι αυτού του τεράστιου οικοδομήματος. Ο ποδοσφαιριστής μέτρησε με την Κασίμα 64 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 9 γκολ.

Χθες ακολούθησε ο Μαρκ Κουκουρέγια. Οι καταλανοί αποφάσισαν να κάνουν χρήση της επαναγοράς του, πληρώνοντας τα διπλάσια χρήματα από όσα εισέπραξε για να τον κάνει δικό της. Να υπενθυμίσουμε ότι Ο 21χρονος μπακ-χαφ αποκτήθηκε πρόσφατα από την Εϊμπάρ, που πλήρωσε δύο εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του. 

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός αγωνίστηκε μέτρησε 31 συμμετοχές στην Primera Division και δύο στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε διοργάνωση. 

Απότι φαίνεται ο τεχνικός της Μπάρτα Ερνέστο Βαλβέρδε κάτι βλέπει στον Κουκουρέγια και αποφάσισε να προβεί σε αυτήν την κίνηση ούτως ώστε να έχει μια καλή λύση πίσω από τον Ζόρντι Άλμπα, που πέρσι έπαιζε μόνο το δικό του όνομα για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Του φρονίμου τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ένα λαϊκό ρητό και φαίνεται πως έτσι σκέφτονται και οι ιθύνοντες της Μπάρτσα. Η Καταλανική ομάδα πάντα επενδυεί σε νεαρά ταλέντα και ποντάρουν πολλά και στις ακαδημίες της την γνωστή Λα Μασία.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.