Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Eurovision επιστρέφει και η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει για το ποιος θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό.

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας καθώς πέρσι κέρδισε το συγκρότημα «Måneskin» και το τραγούδι «Zitti e buoni». Στον διαγωνισμό θα διαγωνισθεί και η Κύπρος με το τραγούδι «Ela» που θα ερμηνεύσει η Ανδρομάχη.

Η χώρα μας θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στον 2ο ημιτελικό στις 12 Μάϊου ενώ η Ελλάδα θα συμμετέχει στον 1ο ημιτελικό στις 10 Μάϊου.

10 χώρες θα προκριθούν από κάθε ημιτελικό και θα βρουν τις χώρες του «Βig (Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλίας και Ισπανία) που πέρασαν απευθείας στον μεγάλο τελικό.

Οι μέχρι στιγμής στοιχηματικές αποδόσεις της Meridianbet στέλνουν την Κύπρο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης καθώς μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην 8η θέση του 2ου ημιτελικού (1.40 Meridianbet).

eurovision semi final 2 1 1

Όσο αφορά τον νικητή της διοργάνωσης όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, με βάση τις προβλέψεις της Meridianbet η Κύπρος βρίσκεται στην 16η θέση μέχρι στιγμής, ενώ η Ελλάδα με το «Die Together» στην 6η θέση.

Να αναφέρουμε πως μεγάλο φαβορί μέχρι στιγμής θεωρείται η Ουκρανία (1.69 Meridianbet), και στην 2η θέση βρίσκεται η διοργανώτρια και κάτοχος του τροπαίου Ιταλία (5.45 Meridianbet) και την τελευταία θέση στο βάθρο κρατάει η Σουηδία (6.04 Meridianbet)

eurovision winner 1 1

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!