Πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ο 2ος ημιτελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιείται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Στην μάχη ρίχνεται και η Κύπρος με το τραγούδι «ELA» το τραγούδι ερμηνεύει η Ανδρομάχη και στόχος είναι να πάρουμε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά η Κύπρος βρίσκεται στην 8η θέση και αν μείνουν τα προγνωστικά όπως είναι η χώρα μας θα βρίσκεται στον τελικό του Σαββάτου.

eurovision semi final 2nd

10 χώρες θα προκριθούν από κάθε ημιτελικό και θα βρουν τις χώρες του «Βig (Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλίας και Ισπανία) που πέρασαν απευθείας στον μεγάλο τελικό.

Το μεγάλο φαβορί του 2ου ημιτελικού είναι η Σουηδία και στην 2η θέση βρίσκεται η Πολωνία στην 3η θέση η Σερβία.

Όσο αφορά τον νικητή της διοργάνωσης όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, με βάση τις προβλέψεις της Meridianbet η Κύπρος έπεσε στην 22η θέση μέχρι στιγμής, ενώ η Ελλάδα με το «Die Together» εξακολουθεί να βρίσκεται στην 6η θέση.

eurovision winner 2

Να αναφέρουμε πως μεγάλο φαβορί μέχρι στιγμής παραμένει η Ουκρανία (1.48 Meridianbet), και στην 2η θέση βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία (7.15 Meridianbet) και την τελευταία θέση στο βάθρο κρατάει η διοργανώτρια Ιταλία (8.26  Meridianbet)

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.