Μετά από λίγες μέρες σιωπηλού θρήνου, ο Λεμπρόν Τζέιμς τοποθετήθηκε για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ. Έδειξε ακόμη να μην μπορεί να πιστέψει πως ο θρύλος του ΝΒΑ σκοτώθηκε, αλλά δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του.

«Δεν ήμουν έτοιμος. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι σε αυτή την ανάρτηση, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, αρχίζω να κλαίω αφού σκέφτομαι εσένα, την Τζίτζι και τη φιλία, δέσιμο, αδερφική σχέση που είχαμε. Άκουσα τη φωνή στο την Κυριακή το πρωί πριν φύγω από τη Φιλαδέλφεια για το LA. Δεν πίστευα πως θα ήταν η τελευταία μας συνομιλία. Τι στο διάολο! Ράγισε η καρδιά μου, είμαι συντετριμμένος αδερφέ μου. Σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι στη Βανέσα και τα παιδιά. Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Σημαίνεις τόσο πολλά για εμάς, για τους Λέικερς. Είναι ευθύνη μου να πάρω πάνω μου αυτό το φορτίο. Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και να με προσέχεις. Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, αδερφέ», έγραψε στο Instagram ο 35χρονος σούπερ σταρ Λεμπρόν .

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο. Με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application.