Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μακριά από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ως ένας από τους άνδρες της χρονιάς, για το 2021, από το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «GQ».

Ωστόσο, κατάφερε να ταράξει τα νερά στον χώρο του NBA με τη σχετική συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στο περιοδικό, καθώς αφήνει κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτο να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Πρωταθλητής του NBA και MVP των περσινών τελικών ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρος για την πιθανότητα να μην είναι στην ίδια ομάδα μετά από 2 χρόνια.

«Η μία πρόκληση ήταν να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δυσκολο, αλλά το πετύχαμε. Πραγματικά, πολύ, πολύ δύσκολο. Λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη; Η επόμενη μπορεί να μην είναι εδώ» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε προς το παρόν να μείνουμε στην πόλη που μας αγαπάει και μας προσέχει. Σε δύο χρόνια αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη και την κοινότητα εδώ. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ»».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπός του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης, είπε: «Δεν νομίζω πως ο Γιάννης σκέφτεται να φύγει από τους Μπακς. Αλλά, ειλικρινά αυτό που είπε είναι κάπως: “Εντάξει, φτάσαμε την κορυφή. Η επόμενη πρόκληση θα είναι να το πάρουμε ξανά”. Τι θα συμβεί αν το πάρουν ξανά; Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση, το επόμενο εμπόδιο; Αν δούμε τα πράγματα από την μπασκετική οπτική, αυτό το παιδί στα 26 του έχει καταφέρει τα πάντα. Επομένως, κάποιες φορές πρέπει να δημιουργήσεις τις προκλήσεις σου».

Φυσικά, μετά από αυτή τη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεδομένο πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα… μεταγραφικά σενάρια που θα τον εμπλέκουν στη δημιουργία διαφόρων super teams στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: OnSports gr