Απίστευτη απήχηση είχε η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας Meridianbet Sports σχετικά με το αν πιστεύουν οι αναγνώστες μας θα αγωνιστεί ή όχι στο Australian Open ο Novak Djokovic.

Συγκεκριμένα πέραν των 300 ατόμων έδωσαν την ψήφο τους στην ερώτηση που θέσαμε και η πλειοψηφία των χρηστών στο facebook απάντησαν ΝΑΙ ο Σέρβος νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η απαντήσεις στα σχόλια επίσης είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι ο Σέρβος όχι μόνο θα συμμετέχει αλλά θα κατακτήσει και το τουρνουά. Άλλοι πιστεύουν όι νόμοι είναι έκει για να εκτελούνται και να ειναι σεβαστοί απο όλους και ως αποτέλεσμα ο Τζόκοβιτς δεν θα έχει το δικάιωμα να συμμετέχει.

Απο την άλλη στο Instagram οι πλειοψηφία των χρηστών της ιστοσελίδας και συγκεκριμένα το 75% απάντησαν ΟΧΙ δεν θα λάβει μέρος στο φετινό τουρνουά τένις στην Αυστραλία.

Το άλλο 25% ψήφισε ΝΑΙ ότι ο Σέρβος θα καταφέρει να βρίσκεται στα κόρτ του Όπεν της Αυστραλίας.

Λίγες μέρες έμειναν για να ξεκινήσει και επίσημα το Αυστραλιανό Όπεν και παραμένει αβέβαιο για το τι θα γίνει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τα δημοσιεύματα απο τον ξένο τύπο αναφέρουν οτι ο Σέρβος βρίσκεται στο ταμπλό του τουρνουά αλλά όλα θα κριθούν σύντομα για το μέλλον του Σέρβου στο τουρνουά.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

fb poll
fb poll 2